All News
24 Kasım 2022 ( 2302 izlenme )
Reklamlar

Gemileri Karadan Yürütürüz Demişti, Meğerse Ne Yapmış?

Nebati: ''Bu ülkede iş adamı, olmak o kadar tatlı ki, o kadar güzel ki'' ⬆

Nebati'nin Milli Görüş sicili de ortaya çıktı! 'Saadet Partisi'ne ait bilgisayarı alıp...'

Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Nureddin Nebati bakan olarak atanmış, atama kararı sonrası Nebati'nin sicili de tartışma konusu olmuştu.

Fethullah Gülen ile yan yana çekilen fotoğrafı, yönetim kurulunda bulunduğu derneklerin ardından  Milli Görüş sicili de ortaya çıkmıştı. 

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Şama, sosyal medya hesabından Nebati'nin Saadet Partisi'de görevli iken AKP'ye katıldığını, görevden ayrılırken de Saadet Partisi'ne ait bilgisayarı yanında götürdüğünü yazdı. 

Şama, Nurettin Nebati, Saadet Partisi'nin Bakırköy İlçesi'nde görevliydi.Bir gün gömlek çıkarıp akp ve dostlarının yanına gitmişti. Ama giderken cihat teşkilatının bilgisayarlarını da babasının malıymış gibi beraberinde götürmüştü. Onun bizdeki sicili budur'' ifadelerini kullandı. 

Şama'nın paylaşımı şöyle: 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’YE OY VERMEYECEKLER İÇİN ŞUNLARI SÖYLEDİ Kemal Kılıçdaroğu, Anadolu Ajansının manipülasyon yaptığını belirterek dava açtı Maddi zorluk yaşadığını söyleyen Şarkıcı, boğaz kenarında lüks restoran açtı! Sosyal Medyadan tepki yağdı Zarrab davasının kilit ismi konuşmaya başladı: 'Savcılar hükümetle ilgili soruları başka raunda saklamış olabilir'