Sunucuyu Atatürk'ü andı diye yayından çeken TRT'de yayınlanan programda İstanbul'un Fatih semti için küçük SURİYE benzetmesi yapmışlardı.
Yandaş kanalın iftiracılarıyla CHP'yi ve CHP'li isimleri çekiştiren Bolu belediye başkanı tepki çekti.
Ağrı'da yaşanan skandalın üstünü örtebilmek için Chp ve Ekrem İmamoğlu'na dil uzattı.
Kemal Kılıçdaroğlu: 20 yıldır deprem konusunda hiçbir şey yapmayan bu iktidar, insanlar molozlar altında can çekişirken yine siyasi rant devşirmenin telaşına düştü."
Atatürk tişörtü çıkarttırılarak meclise yarı çıplak sokuldu
Ö. Özel, bir gizli tanığın açıklamasını anlattı: 'Ben gördüklerimi değil, piyasadan duyduklarımı anlattım''
Uluması ve Abd'yi protesto için Sahte İphone kırmasıyla meşhur şahıs, erdoğan'ın damadını savundu
Erol Mütercimler'den önemli uyarı: ''Ekrem İmamoğlu'nun açık ara önde gösterildiği anketler tuzak, paylaşılan rakamlar yalan''
İMO: Felaketlerin nedeni doğa olayları değil, mühendislik bilgi birikiminin ticarete teslim edilmesidir.
İsmail Saymaz'dan yine bomba açıklamalar
Özgür Özel ''Darbe yapar diye korktular! Orduyu kışladan çıkarmadılar." r
Kumpas ses kaydını mecliste dinletti: “Bu kadar alçalmanızı beklemiyordum”
Memur ve emeklilerin yeni zam oranları
Canlı yayında çıldıran yandaş, hakaretler yağdırdı. Yayına ara verildikten sonra da hakaretlerine devam etti.