Hem Onu Hem de Kendini Öve Öve Bitiremedi

2393 izlenme 09 Haziran 2022
Reklamlar
Hem de Kendini Öve Öve Bitiremedi

Tayyip'i 'çok sevdiğini' sık sık dile getiren yalanmasıyla meşhur şahıs, hem efendisine övgüler dizdi hem de kendini övüp övüp durdu “Ben sevdiğimi açık açık söylediğim için 8-9 seneden beri sektörden bana tavır var. Yanında olduğunu söylemeye korkanlar var. Linç ediliyorlar. Bu kişiler küçümsenirler, dışlanırlar, aşağılanırlar” dedi. “Çekeceğim kadar film, dizi çektim. Ama ne acı bir şeydir başka bir ülkede yaşasaydım bu tecrübe ve bu fizikle benim beş yılım dizi ve film çekimleriyle dolu olurdu” dedi.

Sosyal medyada bir kullanıcı ''Müzisyen bir babanın oğlu ve yine bir ünlünün eski eşi olması dışında hiçbir vasfı olmayan bir insanın kendini aktör olarak bu kadar yetenekli görmesi bir de haksızlığa uğradığını iddia etmesi gerçekten komik.'' derken,
Başka bir kullanıcı ise:  'Bu sözlerle en azından  TRT de bir başrol hak ettin' yazmış

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Savaşta Olduğu Yakılıp Yıkıldığı İddia Edilen Suriye'de Yapılan Karnaval İzleyenleri Şaşırttı. İstanbul belediyesi için aday göstereceği iddia edilen isim şaşırtmadı. Geride Bıraktığımız 10 Kasım'ın en güzel videolarından biri Gazeteci S. Önkibar'dan dikkat çeken iddialar.