İlk Türk devleti kurulduğundan bu yana böyle tehlike görülmedi. Sadece bir kişinin paylaşımları bile tehlikenin boyutlarını göstermeye yetiyor.

1841 izlenme 25 Temmuz 2022
Reklamlar
İlk Türk devleti kurulduğundan bu yana böyle tehlike görülmedi. 

Sadece 1 Afgan'ın yaptığı paylaşımlar bile tehlikenin ne kadar büyük olduğunu göstermeye yetiyor da artıyor bile.
Bu videoda aynı Afgan'ın 5 farklı paylaşımı bulunmakta.

Videonun 1. kısmında sınırlardan kaçak girişlerine göz yumulup 'onlar bizim kardeşlerimiz' diye savunulan Afganların Türk parasını ortaya sererek üzerinde gezindikleri görülüyor.

Videonun 2. kısmında eline bağladığı zincirle yumruklu mesaj veriyor.

Videonun 3. kısmında aynı şahsın askeri Kamuflajlı video çekip Afgan bayrağını sırtına aldığı görülüyor.

Videonun 4. kısmı: Biliyorsunuz Türkiye'ye girişlerine göz yumulan bu şahısların eskiden Afganistan'da ABD için çalışanlar olduğu defalarca dile getirilmişti,  bu iddiayı doğrular nitelikte görüntüler mevcut. Videoda bulunan şahıs muhtemelen Eskiden çıkarları için çalıştığı Abd'nin emrindeyken çektiği görüntüleri paylaşmış.

Video 5 kısım: Aynı şahıs ve arkadaşlarının Türkiye sokaklarında dolaşıp tuhaf tuhaf hareketler yaptıkları görüntüler.
*
Bu videoları izleyen Bir sosyal medya kullanıcısı şunları yazmış: ''X bir ülkeyle Savaşa girsek bu kadar tehlikeli bir durum oluşmazdı, herifler silahsız bir şekilde ülkenin her noktasını işgal ettiler, biz mi koruyalım gidip ülkenin sınırlarını? yeter artık sokakta dolaşamaz olduk!''

Bu videodaki 5 farklı görüntü tiktok adlı uygulamanın tigar.afghan34 adlı kullanıcısından alınmıştır. 25.07.2022 saat 17:00 itibariyle hala bu görüntüler kullanıcı adı yazılmış şahsın sosyal medya hesabında durmaktadır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Binali Yıldırım: Seçim kampanyalarında söylenenle gerçekler her zaman birbirini tutmaz Sedat Peker'le telefonda konuştuğunu belirterek anlattıklarını açıkladı: ''Sokağa çıkamayacaklar'' Eski akp'liden, tayyip'e ilginç tepkiler Makam aracını iade etti: Halk sıkıntı çekerken bizim o tür araçlarla cirit atmamız doğru değil