All News
29 Haziran 2022 ( 28 izlenme )
Reklamlar

Kurban Bayramı Hangi Güne denk geliyor? (2022)

Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü? Kurban Bayramı ne zaman, ayın kaçında? Kurban Bayramı hangi tarihte başlıyor?


2022 Kurban Bayramı için geri sayıma geçildi. 

Kurban Bayramı için çok kısa bir süre kalmasıyla birlikte vatandaşlar da tatil ve kurban hazırlıkları yapmaya başladı. Bayram planlarını yapmak isteyen vatandaşlar bu yılın takvimini merak ediyor. 


 'Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü? Kurban Bayramı ne zaman, ayın kaçında? Kurban Bayramı hangi tarihte başlıyor?' sorularının cevabını yanıtlandı. İşte vatandaşların hazırlık yapmak için merakla araştırdıkları Kurban Bayramı tarihleri…


Kurban Bayramı, bu sene 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacak, 12 Temmuz Salı günü sona erecek. 13 ve 14 Temmuz tarihlerinin bayram tatiline dahil edilip edilmeyeceği merakla bekleniyordu. 

Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü?

Kurban Bayramı için kısa bir süre kala tatil planları yapanlar resmi tatil günlerini araştırıyor. kabine toplantısının ardından düzenlenen basın açıklamasında bayram tatilinin 9 gün olacağını duyuruldu. 
Kurban Bayramı tatilini takip eden 1314 Temmuz günlerinin idari izin kapsamına alınacağı açıklandı.

2022 Kurban Bayramı'nda Arefe günü 8 Temmuz'da başlıyor. Kurban Bayramı'nın 1. günü, 9 Temmuz Cumartesi günü idrak edilecek. Bayramın bitiş tarihi ise 12 Temmuz Salı günü olacak.

Kurban Bayramı arefesi 8 Temmuz Cuma  
Kurban Bayramı 1. Gün: 9 Temmuz Cumartesi
Kurban Bayramı 2. Gün: 10 Temmuz Pazar
Kurban Bayramı 3. Gün: 11 Temmuz Pazartesi
Kurban Bayramı 4. Gün: 12 Temmuz Salı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu, Yaşanan sel sırasında nerede olduğunu açıkladı Uğur Dündar Halk tv.den istifa etti Sarayın işine yetişmeye çalışan yandaş, topuğunu çatlattı Mal varlıklarına tedbir konulan Haydar Baş'tan açıklama