All News
20 Mayıs 2018 ( 6608 izlenme )
Reklamlar

Selçuk Yöntem, akepe'li ismail kahraman’a hatırlatma yaptı

Selçuk Yöntem, Samsun'a çıkarak Kurtuluş Savaşı'nı başlatan Mustafa Kemal Atatürk'ün adını anamayan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a tepki gösterdi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı, ancak Atatürk’ün adını anmamak için büyük çaba sarf etti.

Kahraman’ın “Aziz milletimiz, hürriyet ve istikbalimize göz diken düşmanlara karşı, 99 yıl önce büyük bir mücadele başlatmıştır. 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlatılan mücadele, Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşu ile neticelenmiştir. Samsun’dan yola çıkan heyet, Amasya, Erzurum ve Sivas güzergâhını takip ederek Ankara’ya ulaşmış ve zafere tam inanmış bir milletin her türlü yokluğa göğüs gererek neleri başarabileceği bütün dünyaya gösterilmiştir.

Böylece necip milletimize biçilmek istenen esaret kefeni yırtılıp atılmıştır.” açıklamasına usta oyuncu Selçuk Yöntem’den tepki geldi.

Yöntem, Twitter’da paylaştığı mesajda “Ata'm minnettarız sana. Meclis başkanı adını anmamış. Unuttu sanırım. Adı Mustafa Kemal Atatürk. Hatırlatalım” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Gerekirse yarım kilo et yeriz" diyerek vatandaşlara tepki gösteren milletvekili maaşından yakındı! Günün Fıkrası. Tayyip: 'Türkiye Düzensiz Göçü Engellemiştir' Emine Erdoğan’a Avrupa’dan ödül verdi dedikleri kuruluş 5 ay önce akepe'ye yakın kişiler tarafından kurulmuş Feyzioğlu: seçim günü sandığın üzerine toz konsaydı, hepimiz seçim sonucunun meşruiyetini tartışıyor olurduk"