All News
20 Aralık 2018 ( 395 izlenme )
Reklamlar

Yalova’da deprem oldu:

Yalova'da korkutan deprem!

Deprem İstanbul, Tekirdağ ve Bursa'da da hissedildi
AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre Yalova Çınarcık merkezli deprem meydana geldi. Hissedilen deprem nedeniyle 'İstanbul'da deprem mi oldu' sorusu da araştırılmaya başladı.

Depremin ardından kısa süreli bir panik yaşandı ve sosyal medyada konuyla ilgili birçok yorum yapıldı.Merkez üssü Yalova Çınarcık olan deprem İstanbul, Tekirdağ, Bursa ve bazı diğer illerde de hissedildi.


Yalova'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yaptığı son dakika açıklamasına göre, saat 09.34 sularında merkez üssü Çınarcık ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

DEPREM İSTANBUL VE BURSA'DA DA HİSSEDİLDİ

AFAD'ın internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4.5 şiddetinde olduğu belirtilmişti. Yaşanan deprem İstanbul, Tekirdağ ve Bursa'da da hissedildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Konut Destek Paketi Diye Sundukları Konunun Detayları Çirkef Yandaş, "Birileri ülkeyi yemeye devam ediyor" diyen oyuncuyu tehdit etti Mahsur Yavaş uyardı: Seçim akşamı belediye personeli ellerinde sopa ile çıkacak Çocuk istismarını protesto eden gençler gözaltına alınıp karakola götürüldü