All News
11 Ağustos 2020 ( 4055 izlenme )
Reklamlar

Yayınlanan Son Ankette İlginç Sonuçlar. İmamoğlu ve Yavaş, Erdoğan karşısında Ne kadar oy alıyor?

Yenilenen İstanbul (23 Haziran) seçimlerini en iyi tahmin eden firma olan Aksoy Araştırmanın yayınladığı son ankette Cumhur İttifakının toplam oyu yüzde 46.8 çıkarken en altta bulunan 2 resimde görüleceği gibi Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun erdoğan'ın oylarını geçtiği belirlendi.

Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?

Aksoy Araştırmanın anketinde "Bu pazar bir milletvekilli seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu soruldu. Ankete katılanların yüzde 31,5'i akepe'ye, yüzde 6,6'sı ise Mhp'ye oy vereceğini belirtirken, kararsızların oyları dağıtıldığında bu oranlar akepe'de yüzde 38,3'e, Mhp'de ise yüzde 8,5'e çıkıyor.


Önümüzdeki pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ve sadece sayacağım isimler aday olsa hangisine oy verirsiniz? sorusuna verilen cevaplar.

Ankette "Önümüzdeki pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ve sadece sayacağım isimler aday olsa hangisine oy verirsiniz?" sorusu soruldu ve Tayyip Erdoğan dışında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Ali Babacan, Abdullah Gül, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş, ve Ahmet Davutoğlu'nun isimleri soruldu. 

EKREM İMAMOĞLU'NA OY VERİRİM DİYENLER: %38.7 ERDOĞAN'A OY VERİRİM DİYENLER %37.1
MANSUR YAVAŞ'A OY VERİRİM DİYENLER: %40.4 ERDOĞAN'A OY VERİRİM DİYENLER %39.2



Ankete göre sadece Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Erdoğan'dan daha yüksek oy oranına sahip olduğu görülüyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Milletin parasıyla muhtarlara tatil yaptırmam' Gezi Davası Kararları Sonrasında Tepkiler Gösteren Müjde Ar Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sözlerine Destek Verdi: Ülkenin sahipsiz olmadığını hissettik Ege'de bot battı: 3'ü bebek 6 ölü Aksoy Araştırmanın Son Anketi Yayınlandı.