All News
16 Ocak 2018 ( 518 izlenme )
Reklamlar

YUNAN BASININDA AK PARTİ VE MHP İTTİFAKI

Yunanistan'da yayın yapan Ethnos Gazetesi yazarı Hristos Stasinopulos, Türk siyasetinde yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.


''MHP, YANLIŞ BİR ADIM ATTI''

 Akepe Genel Başkanı tayyip erdoğan ile MHP Genel Başkanı bahçeli arasındaki milli ittifakı değerlendiren Yunan yazar, MHP'nin yanlış bir adım attığını savundu.

BAHÇELİ, "CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ ERDOĞAN" DEMİŞTİ

Bahçeli, "MHP Cumhurbaşkanlığı için aday göstermeyecektir. MHP ittifak olursa ittifakla, olmazsa kendi partisi milletvekilliği seçimlerine girer, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise 'Yenikapı ruhu'yla Erdoğan'ı destekleme kararı alır. Bu karar nettir." dedi.

SİYASETİN SEYRİNİ BELİRLEYECEK ZİRVE, BUGÜN

MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün saat 16.00'da tayyip erdoğan'la Beştepe'de görüşecek. Zirvede, AK Parti ve MHP'nin 2019'da ittifak yapıp yapmayacağı netleşecek. Burada alınacak kararların Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar Türk siyasetinin seyrini belirleyeceği ise şimdiden görülüyor.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

50 İlde Otomobil Stokçularına Operasyon Yapıldı. Mansur Yavaş duyurdu! ANKAPARK davası sonuçlandı ERDOĞAN ADALET ŞURASINDA.... İmamoğlu'nu Tehdit etti,12 Gün geçmesine ve kişinin kimliği belli olmasına rağmen emniyet bir işlem yapmadı