Karşıtıymış gibi gözüktükleri akp'ye hizmette sınır tanımayan sözde gazeteciler.

2009 izlenme 30 Temmuz 2022
Reklamlar
Karşıtıymış gibi gözüktükleri akp'ye hizmette sınır tanımayan sözde gazeteciler.

Geçtiğimiz aylarda Halk tv.den kovulan kadın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların akp'den sızdırıldığını ileri sürerek yandaş medyada birinci haber oldu.
Aktrol söylemleriyle konuşan bu kişiler çeşitli kesimlerden tepki çekiyor.

İŞTE GELEN O TEPKİLERDEN BAZILARI

-O hiç değişmedi. Gazeteci olmadı hiç bir zaman. İşi gücü şov yapmak, gündeme gelmekti. Her dedikoduya, sahte habere atlayıp habercilik elbisesi ile dolaştı bunca yıl. Halk TV'den gittiği gün çok sevinmiştim. Gitmesi için de bin mesaj gönderdim.  

-Kıblesini şaşırmış Hangi bayrağa selam verdiği belli değil. Yanar dönermiş.  

-Bir keresinde Halk TV’deyken kimseyi konuşturmayıp sırf kendisi konuşuyor diye seyircilerden sürekli aldığı eleştirilere cevap olarak, o günkü konuktan dagüç alıp seyirciye “Maaşımı siz mi veriyorsunuz!” diye çıkışmıştı. Bir daha hiç seyretmedim.  
 
-Youtube kanalını takip ediyordum bıraktım takip eden herkes bıraksın nokta kadar  menfaat için virgül gibi eğilen insanlara hâzmedemiyorum  yazıklar  

-Kılıçdaroğlu, 'Emeklilere 2 bayram primi vereceğim'  dediğinde , ' Nasıl verecekmiş, para nerde'  diyen de bendim zaten .sonra ne mi oldu !?

 -Halk TV'den kovulduktan sonra CHP ye karşı yalan haberler üretmeye iftira atmaya başlamış! Yeni ve yandaş kanalın hayırlı olmasın dönek Özlem! 

-Nifak tohumu serpmeye çalışıyo bu prenses maksat bizi birbirimize düşürmek! 

-Bunlarla avunun. Kemal beyin dedikleri oldu mu. Bayram parası dedi oldu.

-Erdoğan bile itiraf etmiş..  KYK borçlarının FAİZİNİ... -Bay Kemal gibi cevap versem “Sildim gitti” derdim.. -Ama ben; 82 milyonun hakkı için silmem diyor... BİR GAZETECİLİK yapsanız... Haberleri doğru verseniz!.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rafları boş diye kara propaganda yaptıkları İngiltere'de bir vatandaşın 50 pound ile neler alabileceğini gösterdiği video viral oldu Akepe'li baba ile solcu oğlunun çok ilginç tartışması ŞOK GÖRÜNTÜLER. Afad ve İhh personellerinin kurtarma çalışması yapan itfaiyecileri iteleyip yumrukladıkları görüntüler ortaya çıktı Yine o ve yine skandal sözler: Kapalı kadınlar daha iyi para ediyor