Akp'nin Ulaştırma bakanlığına bağlı Marmaray'da acil anonsuyla yolcular indirildi

600 izlenme 02 Kasım 2022
Reklamlar
Marmaray'ın Üsküdar istasyonunda "acil bir durum" nedeniyle yolcuların peronları boşaltması istendi.   Sosyal medyada paylaşılan görüntülerden, "Sayın yolcularımız, lütfen dikkat. Acil bir durum nedeniyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir" anonsu yapıldığı duyuluyor ve yolcuların istasyondan çıktığı görülüyor.  Anonsla birlikte seferler de durduruldu.

Son dakika haberine göre, Marmaray'ın Üsküdar durağında tren seferi durduruldu, yolcular ise peronlardan dışarı çıktı. İstasyonda, "acil bir durum sebebiyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir" şeklinde anonslar yapıldı.
Üsküdar'da Marmaray durağında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tren seferi durduruldu.

Peronda bulunan yolcular ise trene alınmayarak peronlardan dışarıya yönlendirildi. İstasyonda ise "acil bir durum sebebiyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir" şeklinde anonslar yapıldığı gözlendi.

GÜNCELLEME:
Marmaray'dan konuyla ilgili açıklama geldi: ''Marmaray Üsküdar istasyonunda bir yolcunun amacı dışında yangın butonuna basması sonucu yangın alarmı devreye girmiş, otomatik istasyon boşaltma anonsu yapılmıştır.  Asılsız alarm kısa sürede iptal edilmiştir. Trenlerimizde aksama olmadan seferlerimiz devam etmektedir.'' denildi.

Sosyal medyadan bu mesaja cevaplar yağdı: işte onlardan biri:
 'Asılsız durum söz konusu ise neden uzun süre binmemiz engellendi? Asılsız yangın butonuna basıldığını fark etmek bu kadar mı zor?'

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Binali Yıldırım'ın canlı yayındaki sözlerini yalanlayan konuşması Bahçeli'nin her yerden silinmeye çalışılan sözleri Bahçeli '' İttifakı bitirdik '' Sezen Aksu'yu tehdit etmediğini ileri sürdü ''Dilini koparma ifadesini bir kişinin şahsına değil. . ''