Diyarbakırlı işadamı şok ifşaatlarına devam ediyor: Bazı Akp'liler ve beşli çetenin Londra'da aldıkları evlerin adresini vererek 'Çalınan 418 değil en az belgeli 1.5 trilyon dolar'

21500 izlenme 26 Nisan 2023
Reklamlar
Muhammed Yakut isimli iş adamı, son videosunda yine peş peşe bombalar patlattı.  Yakut videosunda Orhan Gencebay'dan Kerem Kınık'a kadar pek çok isim hakkında iddialar sıraladı.   "Son 20 yılda bu ülkenin 1.5 trilyon doları çalındı" diyen Yakut,  sıradaki videonun Tayyip Erdoğan'la ilgili olacağını söyledi.
Diyarbakırlı İşadamı Muhammed Yakut Şok İfşalara devam ediyor. 
Bu videosunda bir çok konuya temas etmiş. Tayyip erdoğan başta olmak üzere bir çok akp'li hakkında bilgiler verirken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 418 milyar dolar vurgusuna gönderme yaparak 'benim bildiğim belgeli en az 1.5 trilyon' dolar dedi ve  M. Güneş, akp'li bazı bakanlar ve beşli çete olarak tanımlanan oluşumun yabancı ülkede aynı yerde oturdukları yerin adresini verdi
Muhammed Yakut'un, ifşa ettiği M. Güneş kim? İBB'nin metro parasına haciz koyduran Met-Gün Inşaat'ın sahibi. Ortağı da Beşli Çete'den Kalyon inşaat. Hacizinde akp döneminde yapılan hileli işlerden dolayı yapıldığı belirtilmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oyuncu Yunus Günce, O Şahsa Öyle Sorular Sordu ki: 'Sen en son ne zaman UTANDIN?' Ali Babacan, Haziran Ayında Yaptığı konuşmayı paylaşarak sordu: ''Kavgacı politikaların uğrattığı zararın cevabını vermeden neye göre barış sıralaması yapıyorsunuz?'' Hatipoğlu'ndan seyirciye 'Ölmüş babanız yaşıyor mu ?' Veli Ağbaba'nın anlattıkları tek örnekle vatana ihanetin boyutlarını gösterdi.