Ekrem İmamoğlu, bir çocukla arasında geçen diyalogu anlattı. ''Bizi rahatsız ediyor'

255 izlenme 27 Haziran 2024
Reklamlar
İstanbul'da kişi başına düşen su kullanımı sayesinde doğru bilgiye ulaşabilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın 1 milyon olarak açıkladığı düzensiz göçmen sayısının gerçekleri yansıtmadığını belirtti. ⁠

Ekrem İmamoğlu:  "İstanbul'da kişi başı ortalama su tüketimi 180 m3'ten 225 m3'e çıktı. Bu, vatandaşlarımız daha çok su kullandığı için olmuyor. Yaklaşık 2,5 milyon yabancının İstanbul'da yaşadığını gösteriyor.
Bana sarılan 7-8 yaşındaki bi çocuğun "milyonlarca mülteci var huzursuz oluyoruz" demesini duymak bizi rahatsız ediyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saadet partisinden yine dikkat çeken bir video Meral Akşener: Sizin ittifakınız; Andımıza karşı olanların, Tabelalardan T.C.’yi kaldıranların . . Hukukçu Ersan Şen, Samsun'da Atatürk anıtına yapılan saldırı hakkında çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu Mitinginde Çok Çirkin Bir kelime Kullandı (DİKKAT: EDEP DIŞI)