Ekrem İmamoğlu, bir çocukla arasında geçen diyalogu anlattı. ''Bizi rahatsız ediyor'

280 izlenme 27 Haziran 2024
Reklamlar
İstanbul'da kişi başına düşen su kullanımı sayesinde doğru bilgiye ulaşabilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın 1 milyon olarak açıkladığı düzensiz göçmen sayısının gerçekleri yansıtmadığını belirtti. ⁠

Ekrem İmamoğlu:  "İstanbul'da kişi başı ortalama su tüketimi 180 m3'ten 225 m3'e çıktı. Bu, vatandaşlarımız daha çok su kullandığı için olmuyor. Yaklaşık 2,5 milyon yabancının İstanbul'da yaşadığını gösteriyor.
Bana sarılan 7-8 yaşındaki bi çocuğun "milyonlarca mülteci var huzursuz oluyoruz" demesini duymak bizi rahatsız ediyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doların Düşmesi İçin Söyledikleri Alay Konusu Oldu Kendisine soru soran gazeteciye yapmadığı çirkinlik kalmadı. Av. F. Altun, Sözlerinden pişman olmadığını söyleyince 9 ay hapis cezası aldı ''TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK'' Provokatör kadın: "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül ile buluşması mantıklı, Ahmet Necdet Sezer'le görüşmesi tutarsızlıktır."