Kul hakkı yediği görüntülere yansıyan akp'nin adalet bakan yardımcısına tepki yağıyor.

866 izlenme 10 Ocak 2025
Reklamlar
Kul hakkı yediği görüntülere yansıyan akp'nin adalet bakan yardımcısına tepki yağıyor.


Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın torpilleri sosyal medyada gündem oldu.  Fox TV'nin haberine göre, daha önce "FETÖ'yü ziyaret ettim. 
Siyaset ve bürokraside yükselme o yolla oluyordu" ifadeleri de gündem olan Can, torpil yaparken kameralara yakalandı.
Görevde yükselme sınavı için torpil olduğu belirtilen mesajlara tek tek yanıt verdiği görülen Can'ın yapılacakları özel kalem müdürüne havale ettiği görüldü. Can’ın bir mesaja “Abi notumuzu aldık takip edeceğiz inşallah” diye yanıt verdiği de görüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yandaşa kibarca Parti Komiseri Olduğunu Söyledi. İlginç animasyon: ''Chp başa gelse ne olur?'' Cüneyt Arkın'ın oğlundan mesaj Almanya'da bir mahkemeden Suriyeliler hakkında karar: Artık Tehlike Yok