Özgür Özel, genel başkanı değişen partiye adeta gül üstüne gül attı

828 izlenme 28 Nisan 2024
Reklamlar

Özgür Özel, genel başkanı değişen partiye gül üstüne gül attı.
Özgür Özel,  Müsavat Dervişoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı seçilmesine ilişkin şunları kaydetti:  "Hayırlı olsun. Bir siyasi partide parti içi demokratik bir yarış hem o partiye hem ülkenin demokrasisine katkı sağlar. Çok kıymetli adaylar yarıştı.

İYİ Parti, iyi insanlardan oluşan bir partidir. Son seçimlerde de çok sayıda iyi insan Türkiye ittifakıyla birlikte olarak adalet ve kalkınma partisiyle MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'na geçit vermedi. 
Bu iyi insanların partisi yeni bir yol çiziyor kendisine. Müsavat beye hayırlı olsun."  Özel, Meral Akşener ile ilgili de, "Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan. Türk siyasi tarihinde önemli kilometre taşlarında izi olan bir insandır.
 Onun bugünkü veda konuşması çok anlamlıdır. Kendisine de bundan sonraki yaşamında sağlık diliyoruz. Başarılar diliyoruz." dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SADAT güvenlik zirvesine katıldı C. Enginyurt'dan Gökçek'e: 'Sen nefret ettiğimiz bir adamsın. Senin gideceğin yer, olsa olsa ancak cehennem olur' Emekçi vatandaş çok çarpıcı sözlerle Erdoğan'ı eleştirdi: O giderse her şey çok güzel olacak Diyarbakır'da Serbest Bırakılan Mhp'li istismarcı, partililer ve yakınları tarafından davul zurnayla karşılandı