Saldırganı kahraman ilan ettiler

634 izlenme 25 Nisan 2019
Reklamlar

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran ve Kılıçdaroğlu'nu yumruklayan akepe'li saldırgan Osman Sarıgün, serbest kaldıktan sonra sosyal medya aracılığıyla mesaj verdi.

akepe'nin Etimesgut belediye başkan aday adayı Önder Gökçekaya, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Osman Sarıgün'le birlikte kamera karşısına geçen Önder Gökçekaya, saldırgan Sarıgün'ü "Türkiye'nin kahramanı" olarak takdim etti.

Daha sonra akepe üyesi saldırgan Osman Sarıgün, canlı yayında "Türkiye'ye selam olsun, devlet büyüklerimin ellerinden öperim, hepsine başarılar dilerim" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Haber bültenini Demet Evgar'ın açması izleyenleri şaşırttı Sedat Peker'den Akp'nin içişleri bakanı hakkında şok iddialar. Günün Fıkrası. Tayyip: 'Türkiye Düzensiz Göçü Engellemiştir' Mersin Kız Yurdunu Boşaltıp mültecileri doldurdular