All News
17 Haziran 2019 ( 2797 izlenme )
Reklamlar

Ankara Belediyesinde Gökçek dönemi hakkında inceleme başlatıldı

Büyükşehir Belediye Meclisinin haziran ayı son oturumu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında yapıldı.

Yavaş'ın, Babalar Günü'nü kutlayarak başlattığı toplantıda, AKP grubunun 2016, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşların peyzaj ve asfalt ihalelerini incelemek üzere araştırma komisyonu kurulmasına yönelik önergesi görüşüldü.

AKP Grup Başkanı Mümin Altunışık, önergeye ilişkin konuşmasında, parti olarak haksızlıkların ve yolsuzlukların karşısında olduklarını öne sürdü.

Büyükşehir Belediyesi'nin 20162019 yıllarına ait peyzaj ve asfalt ihalelerinin incelenmesi neticesinde oluşacak bilgi ve belgeleri Belediye Meclisinin yanı sıra kamuoyuyla da paylaşacaklarını bildiren Altunışık, "Daha sonrasında, varsa problem gerek Adalet Bakanlığı gerek İçişleri Bakanlığı gibi kim bu konuda yetkili ise gerekenin yapılmasını isteyeceğiz. Eğer komisyon İçişleri Bakanlığı'nın müfettişlerine ihtiyaç duyarsa bizim bununla alakalı herhangi bir sakıncamız söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

Önerge, oy birliğiyle kabul edildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeni kabineyi tebrik ettiler, Ümit Özdağ istifa etti Sedat Peker Cephesinde Çok Önemli Gelişme Gazeteci Erk Acarer Paylaştı. 16 Nisan referandumunda görev aldığını iddia eden bir kişiden önemli açıklamalar Temel Karamollaoğlu: 'Tayyip beyden davacı olacağım'