Akp'nin Yalan ve İftiralarıyla tanınan belediye başkanından mafyavari eylem

5363 izlenme 28 Temmuz 2022
Reklamlar
Artık İpin Ucunu İyice Kaçırdılar. Akp'li belediye başkanı bir vatandaşla tartıştıktan sonra silahlı adamlarla sokaklarda dolaşarak gövde gösterisi yaptı.

Yalan ve iftiralarıyla tanınan akp'li Savcı Sayan, bir takım insanlarla yaptığı tartışmanın ardından adamlarıyla birlikte ellerinde tam otomatik silahlarla Ağrı sokaklarında gövde gösterisi yaptı.
Bir gazeteci sosyal medya hesabından olayı şöyle anlattı: Ağrıspor'u almak isteyen Savcı Sayan ve Yıldırım ailesi arasında çıkan tartışma karakolda bitti. Sayan ve korumaları darp edildiklerini iddia ederek şikayetçi oldu. Olayın ardından Sayan ve korumaları ellerinde kaleşnikov silahlarla sokaklarda yürüyüs yaptı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu – Ali Koç Polemiğinde Bir Diğer Gelişme! Fenerbahçeli Fazıl Say’dan Tepki İçeren Sözler Canlı yayın sırasında gelen mesaj yandaş kanalın sunucusunu çok rahatsız etti Şarkıcı Gülşen'in davasının görüldüğü adliye önünde bir vatandaş 'Hırsız erdoğan' diye bağırınca gözaltına alındı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programdaki bu 2.5 dakikalık bölüm yoğun ilgi gördü.