All News
31 Ocak 2020 ( 1181 izlenme )
Reklamlar

Athena Gökhan'dan Ekrem İmamoğlu'na Destek

Gökhan Özoğuz'dan İmamoğlu'na destek
"Yiğidi öldür hakkını yeme. Adam iyi, dürüst, şeffaf, özverili, vizyonlu"



Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Erzurum'a kayak tatiline gittiği gerekçesiyle eleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla destek verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6.8’lik depremin meydana geldiği Elazığ’daki vatandaşları ziyaret ettikten sonra Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’ne gitti. Sosyal medya ve medyadan eleştirilen İmamoğlu’na şarkıcı Gökhan Özoğuz’dan destek geldi.

"Yiğidi öldür hakkını yeme"
Twitter hesabından paylaşım yapan Özoğuz, "'Nereden bir şey bulsak, kırk yılın başında çıkan düzgün başkanı furyasını bozsak’ diye çırpınanlar var. Yahu yok kayağa gitmiş, yok ne işi varmış da. Yiğidi öldür hakkını yeme. Adam iyi, dürüst, şeffaf, özverili, vizyonlu işte. Bırakın işini yapsın. Not: ayrıca 3 gün Elazığ’daydı”


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Havalimanındaki göçük, örtbas edilmeye mi çalışılıyor ? Ayşen Gruda hülya koçyiğit'e seslendi: Daha ne yapsınlar, kamçıyla mı dövsünler bizi? Çalışan Emekliye Verilecek 5000 TL İkramiye Konusunda Son Gelişmeler Metin Uca: Biri insan artığı zavallıya söylesin Nazım'ın böyle bir dizesi yok