All News
17 Temmuz 2022 ( 25 izlenme )
Reklamlar

Engin Özkoç, 15 Temmuz gecesi Meclis'e ilk gelenlerin CHP'li vekiller olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı

Engin Özkoç, 15 Temmuz gecesi meclise ilk girenlerin CHP milletvekilleri olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016'da ilk CHP'li milletvekillerinin meclise girişini gösteren güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı. 

Özkoç, "15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonun arkasına saklanırken hakaretlerle ve trollerle darbecilerin yanında mı milletin yanında mı olacağını hesaplarken, biz meclisin kapılarını ilk açanlardık." dedi.

"CHP'liler meclisin kapısını ilk açanlardır" 

Biz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kapısını açarken Bayraktutan, Tezcan ve Köse meclisin kapısını açarken, bizde herşey belgelidir" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016'da TBMM'de güvenlik kameralarına alınan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

TEZCAN, BAYRAKTUTAN VE KÖSE AVUKATLARLA MECLİSİN ÖNÜNDE BULUŞMADA
Fotoğraflardan meclise ilk gelen milletvekillerinin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Aydın Bülent Tezcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Milletvekili Artvin Uğur Bayraktutan ve CHP Milletvekili Çorum Tufan Köse olduğu görülüyor.

"HER ŞEY AÇIKTIR"
Engin Özkoç, paylaşımında, "15 Temmuz'da Erdoğan telefonun arkasına saklanırken trollerle hakaretler ederken darbecilerle mi, milletle mi olacağım diye düşünürken, CHP'liler meclisin kapısını açtı. Her şey bizde belgelidir.” Bayraktutan “Tezcan ve Köse ile beraber Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kapısını açarken” şeklinde paylaşımı dikkatlerden kaçmadı.

CHP'Lİ BAYRAKTUTAN RESİMLERİ DE PAYLAŞTI
Uğur Bayraktutan da aynı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Bayraktutan, paylaşımında, “CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn.Bülent Tezcan ve Çorum Başkan Yardımcısı Sn. Tufan Köse ile 15 Temmuz 2016 tarihinde saat 23.18'de ilk görüşen milletvekilleri olarak Gazi Meclisi'ne gelmiştir" diyerek paylaşımda bulundu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul, Ankara ve İzmir için yapılan son anket Uğuroğlu: İmamoğlu'na mazbatası bugün verilecek Togo Kuleleri için yıkım kararı Deniz gezmiş ve arkadaşları ile Abdullah Gül ve diğerlerinin hikayesi