All News
15 Aralık 2018 ( 1150 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan, Kendi sırça köşklerinde siyaset yapanlar milletin ne düşündüğünü bilemezler

Denizli'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, "Kendi sırça köşklerinde siyaset yapanlar milletin ne düşündüğünü bilemezler" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm cumhurbaşkanları, başbakanları arasında ülkemizin şehirlerinin tamamını ziyaret eden başka kişi bulamazsınız, çünkü biz milletin iradesinden başka irade tanımıyoruz.

"Kendi sırça köşklerinde siyaset yapanlar milletin ne düşündüğünü bilemezler.

"40 yıldır siyaset yolunda milletimizle birlikte yürüyoruz. Allah nefes verdiği sürece aynı şekilde bu yoldan birlikte yürüyeceğiz. Bundan taviz yok. Tabii Denizli'ye de elimiz boş gelemezdik. Çeşitli bakanlıklarımızın, ilçe belediyelerimizin tamamladığı yatırımların açılışını gerçekleştiriyoruz.

"Belediyecilik Ak Parti'nin işidir. CHP bu işten anlamaz. Ben İstanbul'u CHP'den aldım.

"Önümüzde 3,5 ay var, gençler sandıkları patlatıyor muyuz? Bu işi gençler bitirir.

"İki tane dev proje dedim. Biri millet bahçeleri. Başlattık mı millet bahçelerini? Başlattık.

"Geçmişteki 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart seçiminde de tek bir projeleri var Erdoğan'a ve AKP'ye çamur atmak. Bunun için ülkede kaos çıkartma çağrısından Türkiye'yi dünyaya rezil etme çabasına kadar hiçbir şeyden geri durmuyorlar. Bak Bay Kılıçdaroğlu terörle mücadelede neler yapıyoruz, gördün mü? İftihar etmen lazım be. Unutma Bay Kemal o kol kola gezdiği terör örgütlerinin mensupları var ya o açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz. Sen hâlâ kimin yanında olacağını öğrenemedin, sen onlarla yola devam et, biz yola milletimizle devam ediyoruz. V e ne dedik? Bir gece ansızın gelebiliriz. Nerede bir sıkıntı varsa orada biz olacağız.

Geçen sefer bütçe görüşmelerinde CHP'nin başındaki zat kürsüde hepsi de yalan bir sürü şey zırvaladı.

"Bay Kemal senin genel müdürlüğün dönemindeki hastaneler yok onlar mazi oldu. Artık benim halkım gerçekleri biliyor. Öyle senin dönemindeki gibi kuyruklarda ölenler yok.



"Bu zat Meclis kürsüsüne çıkıyor. Türkiye'de bir darbe varsa o da 20 Temmuz'dur diyor. Bu en büyük gaflettir. 15 Temmuz'da Bay Kemal Atatürk Havalimanı'na indi, oradan tanklara sığındı, oradan da Bakırköy Adliye'sine indi. Ondan birkaç saat sonra da ben Atatürk Havalimanı'na indim. Diyor ki haber verselerdi beklerdim. Biz çağrımızı telefonla yaptık. Ve on binler sokaklara döküldü. Bay Kemal senin kulağın vardı ama işine gelmediği için duymadı. Sen korkaksın korkak, sende milliyet perverlik yok. 20 Temmuz’da ne olmuş onu da söyleyeyim. Darbe girişiminin ardından TBMM toplanmış OHAL'i uygulamıştır. Bu kararı TBMM aldı. Ne oldu işine mi gelemdi? Sana mı soracaktım? Kararı veren kim? Türkiye büyük Millet Meclisi. Bu zat kendisinin de içinde bulunduğu TBMM'nin kararını darbe olarak niteliyor.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gülse Birsel Siyasilere Seslendi Kılıçdaroğlu ailesinin mutlu günü: Kerem Kılıçdaroğlu, evlendi CHP'li Belediyeler Hortumu Kesince Türgev 25 şubesini kapatmak zorunda kaldı Gökçek’in iftirasını “süt markası” ele verdi