All News
05 Temmuz 2022 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Önce enflasyonu yeneceğiz açıklaması

Kayseri Valiliğini ziyaret eden Bakan Nebati, Vali Gökmen Çiçek ile görüşme düzenledi. Daha sonra Büyükşehir Belediyesine giden Nebati, burada Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan şehirde oluşturulan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Ziyaretler basına kapalı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Nebati, örgüt mensupları ile bir araya geldi. Bakan Nebati, yaptığı konuşmada, kim ne derse desin Türkiye'nin 21. yüzyılın ülkesi olduğunu söyledi. Ortaya koydukları mücadele ile yollarına devam edeceklerini altını çizen Nebati, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"2023 senesi bir anahtar, gerçek bir anahtar. Neden, biliyor musunuz, 20 senede bu ülkemin bütün altyapıları, yatırımları bu iktidar doğrultusunda tamamlandı, hemen hemen. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın kararlı önderliği yardımıyla ve ekibinin dayanıklı olması, örgütının kuvvetli olması, milletin de sıksık destek vermesi kaydıyla ülkenin bütün gereksinimlerini derhal derhal gideren ve 2023 senesinden sonra da 2053’e doğru yapılacak olan hazırlıkların kapısını açacak bir seçime doğru gidiyoruz. Bu seçim mühim bir seçim zira kazanımlarımızın pekiştirildiği ve ülkenin bugüne kadar denk geldiği bütün krizlerin üstesinden gelerek bünyesini güçlendiren, bundan ileri rastgele bir sıkıntıda da bu gücünü perçinleyerek yoluna devam edecek bir ülkenin 2053 kapısını açmış olacağız. Çok mühim işler düşüyor. Bunu yapar iken heybemiz dolu. Biz bugün hangi kapıyı çalarsak çalalım heybemizde Türkiye'de son 20 senede yapılmış olan her şeyi alnımızın akıyla ve güzel bir şekilde anlatırız"

AK Parti'nin örgüt mensupları olarak çok talihli olduklarını altını çizen Bakan Nebati, şunları kaydetti:

"Bizim bir adet pehlivanımız var, geleni gideni yeniyor. Hatta bir ara geliyorlar silahla, tankla, tüfekle, karşıdaki rakiplere de destek verecek şekilde bazı işler çeviriyorlar. Allem ediyorlar, kallem ediyorlar, bizim pehlivan yine yeniyor. Rakip yok. Merak ediyoruz, içten olarak söylüyorum, 20 yıldır kolu çok kuvvetli, geleni indiriyor. Şimdi, 'Neredesin?' diye soruyor, yanıt yok. Düşünebiliyor muzunuz, Tanrı muhafaza o partinin örgüt mensubusunuz, o partinin örgüt mensubu olarak sizin genel başkanınız kimin aday olacağına dair kendi isteğini koyamıyor. Bizimki öyle değil. Bizimki 'Yürüyeceğiz.' diyor yürüyor, bu kadar. Biz bu tür talihliyiz."

"Önce enflasyonu yeneceğiz"
Şu anda enflasyonla mücadelenin bir numaralı alanları olduğunu, bundan büyülenen dar gelirlilerin mutlak bir şekilde rahatlatılması lüzumluluğunu açıklayan Bakan Nebati, "Önce enflasyonu yeneceğiz ama aynı vakitte önceliğimiz dar gelirlilerin gereksinimlerini giderecek adımlar atmak. Onlara lüzumlu desteği vermek ve onlarla beraber her türlü yardımı meydana koyacak takviyeleri sağlamaktır." dedi.

Bakan Nebati, ziyaretin sonrasında Develi ilçesine geçerek Sivasi Hatun Camisi'ni gezdi, yetkililerden caminin tarihi ile ilgili bilgi aldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Başakşehir'i belediye başkanlığı dönemimde ben kurdum dedi peki gerçek ne ? Gözünü İş bankasına dikti Yüksek fiyat ve volatilite uyarısı Satışı Yeniden Serbest Bırakılan Maskelerin fiyatı belli Oldu