All News
01 Ağustos 2022 ( 2746 izlenme )
Reklamlar

Orhan gencebay, Tayyip'in Olağanüstü görevleri yapmak için doğduğuna inanıyormuş

Dövizin yükselme nedenini böyle açıklamıştı ⬆


O. G. "Önce, kendilerine iyi bakmasını, iyi uyumasını, sakin ve sabırlı olmasını özellikle istiyoruz.


Sağlığı önce kendisine, vatana, hepimize çok lazım. Kendilerinin 26 Şubat 1954 yılında 'Maksat vatansa gerisi teferruattır' diyerek olağanüstü görevleri yapmak için doğduğuna inanıyorum.

Nice mutlu yıllara tüm sevdikleriyle, milyonlarca sevenleriyle ulaşmasını diliyor, doğum gününü en büyük sevgi ve saygıyla kutluyoruz" diye konuştu.

Yavuz Bingöl adlı şarkıcıda, "Hem Sayın Cumhurbaşkanımız'a nice nice uzun bir ömür dilemek için, hem ülkemizin içinden geçtiği şu dönemde birlik, beraberlik duygumuzu Reis'e hissettirmek, hem de ülkemizin, milletimizin, askerimizin ve zatı devletlerinin yanında olduğumuzu söylemek için yanına gittik. Çok mutlu oldu. 'Afrika ziyareti öncesi enerjimizi depoladık, hamdolsun' dedi" ifadelerini kullandı.

TATLISES: CUMHURBAŞKANIMIZ HEPİMİZİN ŞANSI, KIYMETİNİ BİLELİM

oyuncu Burak Hakkı, "Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Kendisini böyle güler yüzlü ve kuvvetli görmek bizi çok mutlu etti. Bugün benim için çok özel bir gün" dedi.

İbrahim Tatlıses de, "Sayın Cumhurbaşkanımız hepimizin şansıdır, kıymetini bilelim. Allah ona uzun bir ömür nasip eylesin, onu başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker: Eğer o gazeteciye destek olmazsanız... Erdoğan Üniversite öğrencilerine sordu: '' Neden illa burs istiyorsunuz ? '' CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanından ortak açıklama: ''Yaşanan bütün sıkıntılara, zorluklara ve engellemelere rağmen'' Avrasya Araştırma Şirketi'nin sosyal medya üzerinden açıkladığı son anket