All News
26 Aralık 2018 ( 3419 izlenme )
Reklamlar

Piar araştırma İstanbul Ve Ankara anketini yayınladı

Piar Araştırma Şirketi, yerel seçimlere yönelik İstanbul'da yaptığı anket sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara göre, AK Parti'den aday gösterilmesi an meselesi olan Binali Yıldırım yüzde 36,5 oy oranıyla ilk sırada yer alırken CHP'li Ekrem İmamoğlu ise yüz 33 oy ile ikinci sırada bulunuyor.

Piar Araştırma, yerel seçime yönelik yaptığı son seçim anketi araştırma sonucunu yayımladı. Seçim anketi sonuçlarına göre, İstanbul’da AK Partili Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nu sollamış durumda.

Araştırma, 1922 Aralık tarihlerinde İstanbul’da 3 bin 120 kişiyle görüşülerek yapıldı. Anketin hata payı yüzde 1,8 olarak açıklandı.

Yıldırım yüzde 36,5 oy aldı



Buna göre İstanbul’da AK Parti’nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Binali Yıldırım’a oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 36,5. CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 33’le Yıldırım’ı takip ediyor.

Ankara'da ise İyi Parti’nin de desteklediği CHP adayı Mansur Yavaş yüzde 41,9’la ilk sırada. AKP’nin adayı Mehmet Özhaseki ise yüzde 35,2 oranına sahip.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

The Economist: Orta Doğu'nun kaybedilmesinden yüzyıl sonra İstanbul yeniden ‘Arap' başkenti. Ahlaksız sözler ' 5 yaşında bir çocuk ebeveyni yanında olmaksızın sokakta ne yapıyor ? ' Adnan Oktar'a yapılan operasyonun bir çok kişiye uzayacağı öne sürülüyor Erdoğan'dan donan askerlerle ilgili açıklama: '' Benim dedem de donarak öldü ''