Yandaş, Hırsızlık Yaparken Güvenlik Kamerasına Yakalandı

49510 izlenme 14 Nisan 2024
Reklamlar
Yandaşın Hırsızlık Yaparken görüntüleri ortaya çıktı. 

 Aralık 2021’de İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki restoranda geçtiği öğrenilen olayda yandaşın on civarında insanın bulunduğu aynı grubun içerisindeki Ufuk Enginler isimli kadının çantasından para aldığı görülüyor.  

Edinilen bilgilere göre, yandaşla aynı masada oturan Enginler, restorantın giriş bölümünün olduğu yere çantasını bırakıyor. 
Her akşam tv.lerde yandaşlık yapan şahıs, Ufuk Enginler arkasını dönüp gidince çantadan paraları alıp cebine koyuyor. Aldığı paranın ise 700 dolar olduğu iddia edildi.  

Aktarılanlara göre, parasının çantada olmadığını anlayan Ufuk Enginler restorantın kameralarının kontrol edilmesini isteyince olayın farkına varıyor.  
Kamera kayıtlarının incelendiğini öğrenen yandaş, iddiaya göre Enginler’e parasını yolluyor ama Enginler parayı geri almıyor.  yandaşın bunun üzerine daha büyük bir para teklifinde bulunduğu ve Enginler’in bu teklifi de kabul etmeyince tehdide varan sözlere maruz kaldığı belirtildi.
SON GELİŞME

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı, gazeteci Metin Özkan’ın restoranda yemek yediği bir kadının çantasından para aldığı iddia edilen görüntüler paylaşılmıştı. soruşturma kapsamında verdiği ifadede para değil puro kutusunu aldığını söyledi. Özkan “Bu durumun beni susturmak, tarafıma itibar suikasti yapmak için terör örgütleri tarafından birileri kullanılarak yapıldığı kanaatindeyim” dedi. 


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a:Benim oğlum askerliğini bedelli yapmadı Provokatör kadın: "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül ile buluşması mantıklı, Ahmet Necdet Sezer'le görüşmesi tutarsızlıktır." Yandaş kanalın yandaş sunucusu canlı yayında adeta çıldırdı Ekrem İmamoğlu: ''Gözleri kararmış, İETT ve İSKİ'yi batırmak istiyorlar''