All News
29 Mart 2018 ( 510 izlenme )
Reklamlar

Yıldırım: "Bu dünyada en büyük büyüme oranını gerçekleştiren ülke Türkiye"

Başbakan Yıldırım, iki günlük ziyarette bulunduğu Bosna Hersek'teki temaslarına başladı. Yıldırım, Bosna Hersek Parlamentosu'nda Bakanlar Konseyi Başkanı Zvizdic ile ortak açıklamada bulundu.

Yıldırım, konuşmasında Türkiye ekonomisinin 7,4'lük 2017 büyüme oranını değerlendirerek, "Türkiye 2017 yılında yıl boyu boyunca 7.4 bir büyüme gerçekleşti. Bu dünyada en büyük büyüme oranını gerçekleştiren ülke Türkiye olduğu anlamına geliyor. Türkiye 2018 yılı için de sürdürülebilir, istikrarlı ve orta vadeli planda hedeflediği büyüme oranını tutturmak için gerekli projelerini yapmıştır. Gelişmiş 20 ülke içerisinde dünya genelinde en büyük büyüme oranı. Bizim için sürpriz değil. Gelişmelerden görmüştük." dedi.

Yıldırım, "Türkiye'de Ak Parti deyince akla istikrar ve güven geliyor. Güven ve istikrarın ne anlama geldiğini yaşayarak gördük, istikrarsızlığın nelere mal olduğunu 15 Temmuz sürecinde gördük. Bosna Hersek de buna yabancı değil. Bu coğrafya üç kez yıkıma uğradı. Maalesef iç savaş çok büyük bedeller ödetti. İstikrarı bozacak herhangi bir girişime izin vermeyeceklerine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Temel Karamollaoğlu: 'Tayyip beyden davacı olacağım' Aydın Tümen, Fransa'dan randevu alabilmek için uçak siparişi verildiğini açıkladı akepe’li belediye başkanı kızını kendisine özel kalem müdürü atadı Kaymakamlıktan muhtarlara: 'Kanal İstanbul Hakkında Konuşmayın, halka bilgi vermeyin'