Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde, Türkiye yüzyılı palavrasını eleştirip tarihi bir konuşma yapan öğretmeni gözaltına aldılar.

2799 izlenme 03 Kasım 2023
Reklamlar
Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde, Türkiye yüzyılı palavrasını eleştirdiği için öğretmeni gözaltına aldılar.
Gazeteci Alican Uludağ konuyla ilgili olarak şunları yazdı:  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emine Karakaş, "Türkiye Yüzyılı"nı eleştiren bu konuşmayı yaptığı için Antalya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü  ekipleri tarafından "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan gözaltına alındı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oxford üniversitesiyle Reuters enstitüsü araştırdı: Türkiyenin en güvenilen tv kanalı ve gazetesi Kırmızı ışıkta geçen otomobil sürücüsü motosiklet sürücüsüne saldırdı Fatih Portakal Uçak konusunun peşini bırakmıyor Yabancı Muhabirin ''Biden Nato toplantısı yaptı siz yoktunuz?'' sorusuna cevabı ''Demek ki bizi arama imkanları olmamış''