Teğmenlerin avukatlığını yapan TBB başkanı E. Sağkan: ''Savunmaya 'Mustafa Kemal'in Askeriyiz' diyerek başladılar''

919 izlenme 01 Şubat 2025
Reklamlar
Teğmenlerin savunması 6 saat sürdü.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ile birlikte 10 avukat savunma yaptı.
Teğmenlerin avukatlığını yapan Barolar birliği başkanı Erinç Sağkan, Teğmenlerin savunmalarına biz Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' diyerek başladıklarını belirtti.

 Teğmenler sınıf okulundaki ifade verme sürecinde kendilerine baskı yapıldığını belirtti.   Ebru Eroğlu, savunmasında harbiyeli ruhunu daima taşıyacağını vurgulayarak, "Omuzumdaki rütbeyi alabilirsiniz, ama göğsümdeki Kara Harp Okulu brövesini alamazsınız” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

O akp'liyi yerin dibine soktu: 'Sen hapiste çürüyeceksin; Oraya son kez oturuyorsun, bunu herkes biliyor' Hayatını kaybeden Madencinin Eşi: ''Kaza değil cinayet'' Yandaş ile Yatırım uzmanı canlı yayında kapıştı: ''Vay be utanmaktan ve terbiyeden bahsediyor.'' Ev sahibi kiracı tartışmaları sokağa taşmaya başladı.