All News
11 Temmuz 2018 ( 5036 izlenme )
Reklamlar

Adnan Oktar'a yapılan operasyonun bir çok kişiye uzayacağı öne sürülüyor

Adnan Oktar ve müritlerine yönelik bu sabah başlatılan operasyonla birlikte, Akepe’nin sıkı ‘Reisçi’ olmasıyla bilinen tetikçi yazarı Cem Küçük’le ilgili bir soru gündem konusu oldu.

Kendisi de Adnan Oktar’a yakınlığıyla bilinen Küçük, Oktar’a ait A9 Televizyonu’na da çıkmıştı. Adnan Oktar kendisinden “Hocamız” diye bahseden Küçük’e, geçtiğimiz yıl Mavi Marmara Katliamı’nda ölenler için sarfettiği tepki çeken sözlerin ardından sahip çıkmış ve Küçük için “Cem Küçük’ü yalnız zannetmesinler.

Hiç kimse rahatça ezerim diye heveslenmesin. İrticalen yapılan konuşmada herkes hata yapabilir” ifadelerini kullanmıştı.

RASİM OZAN ADNAN OKTAR’A YAKIN OLMAK İSTEDİ

Öte yandan akepe’li Fatih Tezcan da geçtiğimiz yıl, Cem Küçük’ün Adnan Oktar’cı olduğunu ve Küçük’ün arkasında da bir başka AKP’li Rasim Ozan Kütahyalı’nın olduğunu öne sürmüştü.

Tezcan, Kütahyalı’nın Oktar’a yakın oturabilmek istediğini, bunun için de Çengelköy’deki yalılarının Oktar’ın evine 100 metre mesafede olduğunu yazmıştı.

Yaklaşık 1 haftadır Twitter hesabı da kapalı olan Küçük’ün nereye kaybolduğu bilinmezken, operasyon yapılacağından haberdar olduğu ve sosyal medyadan çekilmesinin de bununla ilişkili olduğu da iddialar arasında yer aldı.

İşte Tezcan’ın o paylaşımları:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MECLİS'TE ATATÜRK TİŞÖRTÜ GİYEN ADAMIN TİŞÖRTÜNE EL KONULDU Akepe'nin seçim senaryosu: 30 Haziran Sedat Peker, birilerini titretmeye devam ediyor. İlber Ortaylı’dan seçim hamlesi