All News
03 Mayıs 2021 ( 1039 izlenme )
Reklamlar

Emekli İkramiye Ödemeleri Başladı mı? Ne Zaman ve Ne Kadar Ödenecek?

2021 Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Bayram ikramiyelerine zam geldi mi? Bayram ikramiyeleri ne kadar oldu? Kimler yararlanabilecek?
Ramazan Bayramında sayılı günler kala araştırmalar tüm hızıyla sürüyor. 
Milyonlarca emekli vatandaş 2021 Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. İlk olarak 2018 yılında ödenmeye başlayan emekli Bayram ikramiyeleri 1000 TL olarak ödenmekteydi.

Bir süredir gündeme gelen ikramiye zamları hakkında açıklamalar yapılıyor. Vatandaş 2021 Ramazan Bayramı için ödenecek tutarın ne kadar olacağını da merak ediyor

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE KADAR OLDU?

Ramazan Bayramına sayılı günler kala emekli vatandaşın gözü kulağı da bayram öncesinde hesaplara yatırılacak olan emekli ikramiyelerinde. 2018 yılı ile beraber emekli vatandaşa Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında ödenmeye başlanan bayram ikramiyesi 1.000 TL olarak  hesaplara yatırılıyor.

 Bir süredir bayram ikramiyelerine zam gelecek mi diye merak edilirken, bu sene Erdoğan, emekli ikramiyelerinin 1.100 lira olarak hesaplara yatırılacağı açıklamasında bulundu. Bayram ikramiyesi ödemelerinin ise Mayıs ayının ilk haftasında yapılacağı duyurusu yapılmıştır.

2021 Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiyeleri, enflasyon oranında zamlanarak 1.100 TL olarak emekli vatandaşın hesaplarına yatacak...


2021 RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Her yıl Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiyeleri bayram öncesinde emeklilerin hesaplarına yatırılmaktadır. Erdoğan tarafından bu yılda 2021 Emekli bayram ikramiyesinin Mayıs ayının ilk haftası içerisinde hesaplara yatırılacağı duyurusu yapılmıştır. 1.100 TL'lik Ramazan bayramı ikramiyesinin 4 Mayıs 15 Mayıs tarihleri arasında hesaplara yatırılması beklenmektedir.

BAYRAM İKRAMİYELERİNDEN KİMLER YARARLANABİLİYOR?

Bayram ikramiyelerinden SGK'dan emekli aylığı alanlar, yaşlılık aylığı alanlar, vazife malullüğü aylığı alanlar, malullük aylığı yapanlar, ölüm aylığı alanlar (dulyetim aylığı) ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri almakta olan kişilere bayram ikramiyeleri ödenmektedir.

Ayrıca bayram ikramiyelerini, aylık almakta olan şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri de Ramazan ve Kurban bayramı ikramiyelerinden yararlanabilmektedirler.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nevşin Mengü'den AKP'li başkanın Afrin pozuna yanıt: Sen o göbekle... ABD'den Reza Zarrab Hakkında Şok Karar. Son seçim anketinde büyük sürpriz! Karamollaoğlu: Enflasyon Canavarı, İpini Kopartmış, Çarşı Pazarda Bütün Tezgahları deviriyor!