All News
28 Mart 2019 ( 1657 izlenme )
Reklamlar

Mahsur Yavaş uyardı: Seçim akşamı belediye personeli ellerinde sopa ile çıkacak

Mahsur Yavaş uyardı: Seçim akşamı belediye personeli ellerinde sopa ile çıkacak


Sözcü yazarı Deniz Zeyrek bugün yayınlanan yazısında Mansur Yavaş’ın 31 Mart tarihinde yapılacak seçim gecesinde ellerinde sopa ile belediye personellerinden oluşan bir grubun çıkacağını söylediğini belirtti. İşte Zeyrek’in yazısından o bölüm:

ELİ SOPALI BELEDİYE PERSONELİ SEÇİM AKŞAMI DIŞARI ÇIKACAK


Millet İttifakı’nın Ankara adayı Mansur Yavaş’ın bizzat yaptığı uyarı şöyle:
“Yoğun bir şekilde, seçim akşamı için ellerinde sopalar ve beyzbol sopalarıyla dışarıya çıkacak şekilde belediye personelinden gruplar oluşturulduğu ve görevlendirmeler yapıldığı bilgisini alıyoruz. Bu kişiler isim isim bize bildiriliyor, hepsinin bilgisi var elimizde. Emniyetin ve Valiliğin bu ihtimale karşı önlem almasını bekliyoruz. Bu kişileri de kanuna aykırı harekette bulunmamaları yönünde uyarıyoruz.”

İnsan duyunca bile ürperiyor. Bir gazeteciden öte, bu şehirde yaşayan bir insan, bir vatandaş olarak bu iddianın yalan çıkmasını diliyorum.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Kriterlerine Karamollaoğlu'ndan Tam Destek Adaletsizliğin Son Noktasındayız Ekrem İmamoğlu'nun Özel Hayat Görüntülerini Paylaşan Şahsa M. Ongun'dan Tepki Tayyip: ''Bir erkek olarak o saatte kız yurdunu nasıl basarsın? Nimet Hanımla niye uğraşıyorsun?''