Beykoz'da, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, arabasıyla giderken bir motosiklete çarptı. Kazada, motosikletteki 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti.
Feci kaza 9 Temmuz Salı günü saat 13.30 sıralarında Kavacık Mahallesi'nde meydana geldi.
34 FKJ 390 plakalı otomobilin sürücüsü Fatma Zehra Kınık, Baki Sokak'tan Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ne çıktığı sırada, kasksız halde arkasında yolcuyla ilerleyen Yavuz Selim Öztürk’ün kullandığı 34 HUT 980 plakalı motosiklete çarptı.
Çarpmanın etkisiyle motosikletteki sürücü ve yolcu düşerken sürücüsüz motosiklet, kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Kazada, motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Öztürk, arkasındaki yolcu Batın Barlas Çeki ve kaldırımdaki iki yaya yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.
Kazada yaralananlar, hastanelere kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, polis de çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.
Kazaya karışan otomobilin sürücüsünün Kızılay'ın eski başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık olduğu öğrenildi.

Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık
Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Kınık, polis merkezindeki işlemlerin ardından ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
KAZA ANI KAMERADA
Kaza anı, bir iş yerinin güvenli kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosiklettekilerin yere düştüğü görülüyor. Sürücüsüz motosiklet, kaldırımdaki yayaların arasına dalıyor.
Kazayı anlatan Gülseren Çakmak, "Köşeden çıkan araç ile çarpışınca motorun hakimiyetini kaybediyor, arkadaşı yere düşüyor. Motor da kaldırımdaki yayalara çarpıyor. 3’ünün durumu iyiydi ama arkadaki iyi değildi." diye konuştu.

Kazayı gören Nail Akgün ise "Araba aradan caddeye çıktı. Motor da ucundan arabaya çarptı. Motor fırladı, arkadaki yolcu düşüp kafasını taşa vurmuş. Motor da kahvecinin önündeki iki yayaya çarpıyor. Sürücü de yan tarafa fırlıyor. Arkadaki yolcunun hayatını kaybettiği söyleniyor." dedi.
Koç grubunun anlamlı 10 Kasım videosu dikkat çekti
Günün Fıkrası. Tayyip: 'Türkiye Düzensiz Göçü Engellemiştir'
CHP'li vekilden şok iddialar.
Müebbet Hapis Cezam Var Ülkeme Dönmem diyen Suriyeli
Gazeteci Erk Acarer'in Merkez Bankası Başkanı ve Babası Hakkındaki İddiaları Gündemi Değiştirdi.
Bir vatandaşdan benzin istasyonunda büyük isyan 'Bizi bu hale getirenlerin. . '
Binali Yıldırım'ın canlı yayındaki sözlerini yalanlayan konuşması
İyi Parti Kongresinde Kavga Çıkmasını Bahane Edip Nerelere Bağlayıp Nasıl Saldıracaklarını Şaşırdılar.
Zarrab davasının kilit ismi konuşmaya başladı: 'Savcılar hükümetle ilgili soruları başka raunda saklamış olabilir'
İlber Ortaylı, Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı.
Ana haber sunucusu eleştiri yağmuruna tutunca istifa etmek zorunda bırakılmıştı
Bir dizi filmde geçen diyalog sosyal medyada çok büyük tepki çekti.
TIR şoförü Yılmaz: Söylediklerimin arkasındayım
Cübbeli Ahmet'in eski ve çok şaşırtıcı bir konuşması yeniden sosyal medyanın gündeminde